FB pun Koyak!

Kami tak sangka, kerana poster dan beberapa baris kenyataan jurucakap HAMAS, Abu Ubaidah, yang saya petik balik dalam facebook, telah menyebabkan akaun facebook saya diberikan amaran.

Ya, nasib baik baru amaran, ramai lagi yang kurang bernasib baik, siap kena delete lagi akaun fb diorang!

Ingatkan Israel je yang koyak, facebook pun turut sama koyak 😀

Sebenarnya, proses menghasilkan poster ni simple saja berbanding poster-poster lain. Cuma ada tiga gambar yang digunakan manakala proses editing pula kalau tak silap, tak sampai sejam sebab gambar asalnya pun dah memang menarik. Font yang digunakan pun hanya satu saja manakala gambar pedang tu pun diambil dari Google.